You are currently viewing Oister Mobil

Oister Mobil

oister mobil logo

Oister mobil anmeldelse

Oister er et af de bedst kendte danske teleselskaber og meget populært blandt forbrugerne. Den store popularitet skyldes et stort fokus på lave priser og problemfrie abonnementer med rigeligt af både tale og data. De mange tilbud på telefoni og data til gode priser kombineret med en meget solid reklamekampagne fyldt med humør har sikret Oister en solid plads på det danske mobilmarked.

I denne anmeldelse af Oister mobil skal vi kigge nærmere på hvad du kan forvente som kunde og se nærmere på de forskellige abonnementer du kan vælge imellem. Formålet er at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at vurdere om det er det rette selskab for dig når du skal skifte til et nyt abonnement.

Historien om Oister

Oister startede helt tilbage i 2008 med at tilbyde mobilt bredbånd til danskerne udfra et lavpriskoncept. Sidenhen i 2010 bevægede Oister sig ind på markedet for mobilabonnementer hvor de anvender samme koncept med lave priser og mest muligt for pengene. De anses for at være en af de mest markante teleselskaber indenfor både mobiltelefoni og mobilt bredbånd til private.

Oister-mobil er et datterselskab af telegiganten 3Mobil og fungerer som kædens lavpristilbud. 3 mobil er dermed kædens premium brand hvorimod Oister er optimeret til prisbevidste forbrugere der vil have mest muligt for de penge de bruger på deres mobilabonnment.

Mobilt bredbånd er stadigvæk en del af udvalget hos Oister og priserne er stadigvæk lige så skarpe som da de blev introduceret i 2008. Du kan vælge et mobilabonnement med meget data hvis du har brug for f.eks et mobilt hot spot eller streamer musik og film med mere over det mobilenetværk. har du for eksempel en Ipad eller bærbar computer du vil have internet på mens du er på farten, så er et mobilt bredbånd med en usb-dongle et oplagt valg og hastigheden er overraskende god.

Oister handler om lave priser på telefoni og data

Fra starten har det handlet om at tilbyde mest muligt for en lav abonnementspris og det er stadigvæk det der driver selskabet. Priserne skal i bund og der skal skæres væk i de overflødige omkostninger. Du skal have hvad du betaler for og ikke en hel masse ekstra ting, som de færreste får brugt alligevel. Det er altså i lavprissegmentet at Oister er placeret på det danske marked og de opdaterer jævnligt deres priser for at beholde deres konkurrencefordel i markdet for de billigste mobilselskaber.

fordele ved Oister mobil abonnement

Udover det skal være billigt, skal det også være nemt at være kunde hos Oister. 

Du får derfor altid:

  1. EU Roaming inkluderet i dit abonnement
  2. Fri SMS/MMS på alle abonnementer
  3. Ingen binding på dit abonnement, skift når som helst
  4. Nem Nummerflytning. Oister klarer alt det praktiske for dig når du skifter abonnement.

Derudover har du altid frihed til på månedlig basis at skifte mellem deres forskellige abonnementer. Hvis du for eksempel ved du har brug for mere data eller tale i en periode, kan du skifte mellem alle abonnementspakkerne som det passer dig. Den eneste omkostning for skiftene er 19 kr i administrationsgebyr pr skift.

Oister netværk og dækning

Det handler om mere end blot en billig pris, når du skal finde det rigtige abonnement. Hvilket netværk der bruges og dermed dækningen er afgørende for om det er det rette teleselskab du kigger på.

Oister bruger 3’s netværk og der er rigtig god dækning i alle større byer og de udvider løbende netværket for at dække bedre og bedre i udkants Danmark.  Vi har lavet en oversigt over de forskellige dækningskort som du kan bruge til at se hvordan Oister og de andre dækker i netop dit lokalområde.

Netværket tilbyder dig samtidig utrolig hurtig 4G data med dit Oister abonnement så du kan få mest muligt ud af din mobil både hjemme og når du er på farten. Især for de mange af os der dagligt pendler med offentlig transport, er det en fornøjelse at kunne nyde hurtigt 4G på mobilen i bussen og toget.

Oister har også en roamingaftale med TDC om at benytte deres netværk i zoner hvor dækningen ikke er optimal med 3 netværket. Din mobil skifter selv over til det andet netværk når det er nødvendigt og som kunde burde du derfor være dækket rigtig godt i hele landet.

Hvad siger kunderne om Oister?

Andre folks erfaringer med Oister er tit en god ledetråd til at finde ud af om det er det rette selskab for dig. Der er flere steder du kan læse om andre kunders erfaringer. Trustpilot er en af de mest anvendte sider hvor kunder kan anmelde og vurdere selskaber som Oister og her får de et rigtig flot resultat på 4/5 stjerner fra over 10.000 anmeldelser. 

Her på Billigt Abonnement får vi også overvejende positiv feedback fra både nye som gamle mobilkunder. Det er især de lave priser og det hurtige skift der får ros fra forbrugerne i omtalen af Oister mobil.

Sammenlign med andre billige abonnementer