You are currently viewing CBB Mobil

CBB Mobil

Anmeldelse af CBB Mobil 2019

CBB Mobil er et af Danmarks mest kendte mobilselskaber. De ikoniske, små gule maskotter, dukker gang på gang op på din TV-skærm, i biografen, på Facebook, og så videre.

Originalt blev CBB Mobil stiftet, som et alternativ til de helt store mobilselskaber, som dengang var selskaber som TDC og Sonofon (i dag Telenor). Der gik dog ikke længe inden, at CBB blev opkøbt af Sonofon, og derfor er de i dag en del af Telenor-koncernen.

Men er CBB en god udbyder af mobilabonnementer? Det undersøger vi nærmere her i vores guide til CBB Mobil nedenfor. Du kan finde alle detaljerne om CBB abonnementer og læse om de mange fordele der følger med.

Information om CBB Mobil

Som nævnt ovenfor, har CBB længe været blandt danskernes muligheder, når det kommer til mobilabonnementer. En af de store fordele, ved at benytte CBB Mobil, er, at de benytter sig af både Telenors og Telias netværk. Dermed, får man en ekstra god dækning, som ifølge CBB selv, er Danmarks stærkeste netværk – en titel, som ellers normalt tildeles TDC. Der er uden tvivl mange fordele ved at kunne skifte mellem to netværk og hele tiden vælge den mast med den bedste dækning.

Nemt og overskueligt CBB abonnement

Udover dækningens styrke, så slår de sig også på simple abonnementer. Det vil sige; ingen gebyrer og ingen binding. Der er altså ikke noget med, at når først du har oprettet dit abonnement, så skal du betale i seks måneder, før du kan slippe væk igen.

Endelig, så vil CBB også gerne sælge sig på sin ekstraordinære kundeservice. De gør det nemt at komme i kontakt med dem, både via telefon, e-mail, chat og sociale medier. Chatten har længe åbent, og man kan derfor få hjælp på deres hjemmeside frem til 21:00 alle ugens dage.

Læs med videre i denne anmeldelse af CBB, og få et indblik i dækning, produkter, priser, kundeanmeldelser, og meget mere.

Dækning hos CBB Mobil

Som nævnt tidligere, så nævner CBB Mobil selv, at de har Danmarks stærkeste mobilnetværk. Det baserer de på, at de har flest master i landet. Det har de fordi, de benytter både Telias og Telenors telefonmaster. Med andre ord betyder det, at 99 procent af danskerne har adgang til 3G gennem CBB Mobil, og 97 procent af danskerne har adgang til lynhurtigt 4G internet på mobilen med et CBB abonnement.

CBB Mobil fortæller, at man løbende arbejder på at udvide antallet af 4G-master, så 4G-dækning kan øges, og dermed blive til glæde for endnu flere danskere. Du kan følge med i dækningen på dækningskortet og se hvor de udvider deres dækning.

Du bør altid undersøge, om et teleselskab dækker dit område tilstrækkeligt, inden du vælger at tegne et abonnement hos dem.

Med CBB Mobil behøver du dog ikke at være så bekymret. De har en særdeles god dækning, som vi netop har konstateret, og så har de ingen binding, som nævnt tidligere, hvilket betyder, at hvis ikke dækningen er tilfredsstillende, så kan du opsige dit abonnement med det samme.

Når det så er sagt, så kan du altid tjekke deres opdaterede dækningskort lige her.

5G CBB på vej

Inden vi går videre til abonnementstyper, vil vi kort berøre CBB Mobils planer omkring 5G. Ligesom 4G er væsentligt hurtigere end 3G, så er 5G også en væsentligt hurtigere generation af data end 4G. Faktisk regner man med, at 5G-netværket bliver 100 gange hurtigere end det 4G-netværk, som vi har lige nu. Med andre ord, betyder det, at du vil kunne opleve hastigheder på op til 10 Gbit/s, og dermed burde du kunne hente en HD-film på blot et par sekunder.

CBB Mobil er naturligvis ualmindeligt spændte på at kunne tilbyde 5G til deres kunder. Desværre, er tidshorisonten for det nye 5G-netværk i Danmark ikke helt fastlagt endnu, men man forventer, at det kommer i løbet af 2020.

Der er en masse beslutningstagere, herunder politikere, der skal tage stilling til udbredelsen af 5G i Danmark, og hvor hurtigt det skal gå. Men, når først beslutningen er taget, kan du føle dig sikker med et abonnement hos CBB Mobil. Med to store giganter som Telenor og Telia i ryggen, så er der ingen tvivl om, at CBBs kunder hurtigt kommer til at kunne bruge 5G.

 

Abonnementstyper og priser hos CBB

Hos CBB Mobil udvikler abonnementstyperne sig hele tiden, i takt med at omstændighederne ændrer sig. CBB Mobils priser er særdeles fornuftige, og de tilbyder tit abonnementer mere taletid og/eller data, for samme pris.

Blandt deres mobilabonnementer finder man blandt andet DK-abonnementer, som ikke inkluderer data i udlandet, men til gengæld er billigere. Det billigste koster 49 kroner om måneden, og tilbyder 1 times tale og 1 GB data. Herefter, vokser pakkerne, og mængderabatten er tydelig. For kun 50 kroner mere, altså 99 kroner om måneden, kan man nemlig få 10 timers tale og 30 GB data.

EU abonnement hos CBB Mobil

Er man rejselysten, så er der naturligvis også mulighed for abonnementer med EU-roaming. De starter lige nu ved 119 kroner om måneden for 30 timers tale og 30 GB data, eller 15 timers tale og 45 GB data, begge med 6 GB data i EU.

 

Hvis du ikke benytter din telefon så meget, så er der også mulighed for et CBB basis abonnement. Her betaler du 19 kroner om måneden, og herefter betaler du for dit forbrug. En fin løsning, hvis du meget sjældent bruger din telefon, men det kan lynhurtigt blive en dyr fornøjelse, og det kan derfor være værd at overveje et af de lidt dyrere abonnementer, hvor du har X timers tale og X GB data.

 

Da abonnementerne ændrer sig løbende, og der løbende kommer gode tilbud, så anbefaler vi, at du tager et kig på CBB Mobils hjemmeside, for at se, hvad de kan tilbyde dig i dag.

Et af de gode tilbud er det abonnement, som CBB kalder for TIDAL Abonnementet er opkaldt efter musiktjenesten, som konkurrerer med Spotify og Apple Music. Med TIDAL-abonnementet får du 40 timers tale, 40 GB data (8 GB i EU), samt ubegrænset adgang til TIDAL, for kun 159 kroner om måneden. Læs mere om abonnementer med musiktjenester og se hvilken der passer bedst til dit behov. Du kan tit spare penge ved at have din musiktjeneste inkluderet i dit nye mobilabonnement.

Oven i det tilbyder CBB Mobil fri SMS og MMS, fri tale mellem CBB Mobil-kunder (hvis vennerne, familien, eller kæresten har CBB, giver det god mening for dig at skifte), samt fri Facebook. Med fri Facebook tæller den data, som du bruger på Facebook ikke med i dit dataforbrug for måneden.

Kundeanmeldelser af CBB

CBB Mobil er blandt en af  Danmarks billigste teleselskaber. De giver god valuta for pengene,udover at have en solid dækning i hele landet, samt EU, så er deres kundeservice kendt for at være i topklasse.

Hele processen med at få et abonnement går fuldstændig problemfrit, men hvis du alligevel skulle have nogle spørgsmål undervejs, eller på et senere tidspunkt, så er de altid friske og klar på at hjælpe dig både på telefon, mail, Facebook eller live chatten på deres hjemmeside. Hvis der er noget vi ved, så er det, at kundeservice er grundstenen hos et mobilselskab, og det har CBB Mobil også forstået.

Det er derfor heller ikke helt uden grund, at man ser en lang række gode anmeldelser af CBB Mobil på Trustpilot. 17.949 anmeldelser giver nemlig CBB Mobil 8,8 ud af 10 stjerner. Det svarer til at 92 procent af anmeldelserne, vurderer CBB Mobil som bedre end gennemsnittet. Sammenligner man det, med for eksempel YouSees kundeanmeldelser på Trustpilot, så ser man, at de kun scorer 4,3 ud af 10 stjerner. Så nej, du går ikke galt i byen, hvis du vælger CBB Mobil som din næste mobiludbyder.

 

Skal du vælge mobilabonnement hos CBB Mobil?

Hvis du overvejer at skifte mobilabonnement, og du vægter god kundeservice, fornuftige priser, og ikke mindst superb dækning, så er CBB Mobil et rigtig godt valg. Den lave pris gør det endnu nemmere at vælge CBB og de er utroligt populære blandt de danske forbrugere.

Her får du de store teleselskabers gode dækning, uden at skulle give kald på den gode kundeservice og de mere konkurrencedygtige priser, som de små teleselskaber typisk kan levere.

Det er dog værd at pointere, at hvis du er på udkig efter underholdningspakker – altså hvor der f.eks. er musikstreaming, film- og serier, eller lignende inkluderet i dit mobilabonnement, så er CBB Mobil ikke så stærk på denne front. De har specialiseret sig i mobilabonnementer, og det er det, som de er super gode til.

CBB Mobils adresse og kontaktinformationer

CBB Mobil A/S

Frederikskaj 8

1780 København

CVR: 19 43 36 92

+45 50 50 50 50 eller via e-mail info@cbb.dk

Se andre billige mobilabonnementer