Hvem er Billigt Abonnement?

Billigtabonnement.dk er din gratis portal for alt der handler om telefoni, data og især mobil. Vi tilbyder en lang række gratis sammenligningstjenester for danske forbrugere. Her kan du kvit og frit sammenligne priser, vilkår og betingelser på alle former for mobilabonnementer og udvælge det rigtige tilbud til netop dit behov og økonomi.

Vores mission er at hjælpe så mange danske forbrugere som muligt med at finde et billigt abonnement til deres mobiltelefon, tablets og bredbåndspakke til deres computer og tv. Der er stor dynamik i det danske marked for mobil, data og tv. Vi vil hjælpe så mange som muligt med at danne sig et overblik over de mange muligheder der er på markedet i dag. Vi tror på at det vil gøre det nemmere for mange danskere at spare mange penge på deres abonnementer.

Hvem kan benytte Billigt Abonnement?

Alle tjenester og services her på Billigt Abonnement er frit tilgængelige for alle danske forbrugere og du kan benytte siden så meget du har lyst til. Der kan være store besparelser at hente ved at bruge vores søgemaskine for mobilabonnementer og det anbefales at tjekke sit abonnement og priserne mindst hver 6. måned for at sikre sig et tidssvarende tilbud med alt hvad det kan indebære i form af gratis tale, 4G data og diverse musiktjenester samt Netflix, HBO med mere.

En uvildig og uafhængig tjeneste

Billigt Abonnement er en uvildig og helt gennemsigtig forbrugertjeneste hvis eneste formål er at formidle billige abonnementer og gode tilbud til de danske forbrugere. Billigtabonnement.dk er en helt uafhængig og selvstændig tjeneste og vi favoriserer ingen mobiludbydere, dataudbydere eller lignende. Her på siden præsenteres et udpluk af de mest populære og gode tilbud på mobilabonnementer og lignende.

Billigt Abonnement kan modtage en kommision ved salg og oprettelser foretaget igennem såkaldte affiliatelinks her på siden. Vilkårene er ens for alle og vi har stor fokus på gennemsigtighed. Forbrugerens interesser kommer altid i første række og vi er bevidste om vores mål om billigere abonnementer til danskerne i hvert skridt vi tager i udviklingen af Billigtabonnement.dk og det tjenester, artikler og sammenligninger med mere.

Herfra redaktionen vil vi gerne ønske dig god fornøjelse med at bruge sitet og tak fordi du valgte at benytte Billigtabonnement.dk