You are currently viewing Hallo Mobil

Hallo Mobil

Anmeldelse af HALLO Mobil

HALLO Mobil er et af Danmarks nyeste telefonselskaber, men det betyder ikke, at de ikke har lang erfaring med at tilbyde telefoni- og elektronikprodukter både herhjemme, men også i udlandet. Faktisk har de allerede arbejdet med dette i 20 år. Men nu, er de så klar til at blive et mobilselskab – og det har de gjort rigtig godt.

Faktisk har HALLO Mobil klaret sig så godt i sine første år, at de har vundet Børsen Gazelle 2018, hvilket er en stor hæderkroning. Det betyder nemlig, at en virksomhed henover de seneste fire regnskabsår har som minimum fordoblet sin omsætning.

Sådan en flot vækst i omsætning, er uden tvivl noget HALLO Mobil kan være stolte af – og som potentiel kunde, bør du se det som en blåstempling af HALLO Mobil. For en sådan vækst, kan, i udgangspunktet, kun stamme fra en tilfreds kundebase, der gerne anbefaler virksomheden til venner og bekendte.

I modsætning til mange andre selskaber, så er HALLO endnu et selvstændigt mobilselskab – og de kan derfor bedre tage egne beslutninger, de kan bedre styre deres kundeservice, og de kan generelt være tættere på sine kunder.

 

Det betyder dog ikke, at de har deres egne master. De har nemlig en særdeles fordelagtig aftale med TDC Group, om at de kan få lov at benytte TDCs netværk. Og det skal du være glad for, hvis du ender med at blive kunde hos HALLO Mobil – det er nemlig sådan, at det netop er blevet kåret til Danmarks bedste mobilnetværk.

Læs med i denne anmeldelse af HALLO Mobil, for at blive klogere på hvorvidt, det er det rigtige mobilselskab for dig. Vi kommer blandt andet ind på HALLO Mobils mobilabonnementer, dækning, priser og meget mere.

 

Mobilabonnement hos HALLO Mobil

Når du skal have et mobilabonnement hos HALLO Mobil, så er der noget til ethvert behov. Så hvad end, du taler meget i telefon, eller om du bruger meget data – eller begge dele, så skal du nok finde det abonnement, der passer til dig hos HALLO Mobil.

 

Men der er faktisk også et forbrugsafregnet abonnement, til dig, der måske ikke bruger din telefon så meget, at det giver mening at betale et dyrt månedligt abonnement.

 

Så der er altså noget til alle. Ligegyldig om du rejser meget eller om du foretrækker at blive i Danmark, så skal du nok finde det mobilabonnement, der passer bedst til dig, hos HALLO.dk Mobil. Og så endda til nogle rigtig gode billige priser.

Mange nye hallo.dk mobilabonnementer

Mobilabonnementerne hos HALLO Mobil ændrer sig naturligvis i takt med, at teknologien udvikler sig, og danskernes behov ændrer sig tilsvarende. Det er en rigtig god ting, fordi det betyder, at du, som kunde hos HALLO Mobil, løbende kan have det abonnement, der giver mest mening, uden at skulle skifte mobilselskab.

 

I skrivende stund tilbyder HALLO Mobil følgende mobilabonnementer:

  • 20 timers tale, 20 GB data, fri SMS og MMS (99 kroner om måneden) – DK
  • 15 timers tale, 35 GB data, fri SMS og MMS (139 kroner om måneden) – EU (8 GB)
  • Fri tale, 30 GB data, fri SMS og MMS (149 kroner om måneden) – EU (12 GB)
  • 0,59 kroner/minuttet, 0,19 kroner/sms, 1,99 kroner/mms (29 kroner om måneden) – DK

 

De øverste 3 giver sandsynligvis sig selv. Det er månedlige mobilabonnementer hos HALLO Mobil, hvor du betaler et månedligt beløb, og så har du den opgivede taletid og data til rådighed.

De to EU-abonnementer, har, som det er normen, kun en andel af sin samlede data, til rådighed i EU. Som regel er det dog nok til en uges ferie sydpå.

 

Det forbrugsafregnede abonnement hos HALLO Mobil, koster som angivet alt efter hvor meget man bruger sin telefon. Derudover, så koster det så også 29 kroner om måneden, uanset dit forbrug i den pågældende måned.

HALLO Mobil har altså et abonnement, der passer til de fleste – og sandsynligvis også til dig. De tusindvis af glade kunder kan ikke tage fejl af hallo.dk og deres gunstige abonnementer

 

Hvis du ikke er på udkig efter et mobilabonnement hos HALLO Mobil, men i stedet interesseret i mobilt bredbånd? Så læs med videre i vores anmeldelse af HALLO Mobil, hvor vi om lidt kommer ind på hvad selskabet ellers tilbyder.

 

Mobilt Bredbånd hos HALLO Mobil

Det er nemlig sådan, at man også kan købe mobilt bredbånd hos HALLO Mobil. Mobilt bredbånd er en god idé for dig, der er meget på farten, men ikke ønsker at dele internet fra din telefon – både fordi, det hurtigt sluger dataen fra dit mobilabonnement, og fordi det dræner batteriet på mobilen.

 

Med mobilt bredbånd får du en USB-pind eller en router, som du kan stikke i computeren eller have med dig, så du kan have internet i bilen til børnene, i toget, i bussen, på campingferien, eller derhjemme.

 

Der er nemlig rigtig mange, der vælger mobilt bredbånd fra HALLO Mobil, fordi de kun kan få internet gennem telefonstik derhjemme. Med mobilt bredbånd får du meget højere hastigheder, til cirka samme pris, som det koster dig, at få internet via kabel.

 

Lige nu tilbyder HALLO Mobil sandsynligvis et abonnement på mobilt bredbånd, som passer godt til dig. Du kan i skrivende stund købe en af følgende abonnementer:

 

  • 10 GB data for 99 kroner om måneden
  • 300 GB data for 199 kroner om måneden
  • 600 GB data for 279 kroner om måneden

 

Som det kan ses, er der en væsentligt mængderabat. Så jo mere data du køber hos HALLO Mobil, jo billigere bliver prisen pr. GB. Det billigste abonnement på mobilt bredbånd koster 99 kroner i oprettelse, mens de to dyrere abonnementer på mobilt bredbånd er gratis at få oprettet.

 

Med mobilt bredbånd fra HALLO Mobil kan du få adgang til lynhurtigt internet i hele Danmark.

 

Dækning hos HALLO Mobil

Og når vi siger, at du får adgang til hurtigt internet i hele landet, så mener vi det. For som vi nævnte i introduktionen, så benytter HALLO Mobil sig af Danmarks bedste netværk – nemlig TDCs. Og det er naturligvis ikke noget HALLO Mobil og TDC blot siger.

 

Det er nemlig sådan, at Teknologisk Institut og analyseinstituttet P3 har testet hvilket netværk, der dækker Danmark bedst. Og her kunne man konkluderer, for 4. år i træk, at det var TDCs netværk, der er det bedste – og det er det netværk, som HALLO Mobil gør brug af.

 

Det betyder, at stort set ligegyldig hvor du er i Danmark, så har du altid adgang til internettet, samt mulighed for at ringe og skrive SMS’er, når du er kunde hos HALLO Mobil.

 

Men på trods af denne solide dækning i hele landet, så er det en rigtig god idé, lige at kigge på HALLO Mobils dækningskort, inden du opretter et abonnement hos dem. Du kunne jo være uheldig at bo i en af de få områder, hvor signalet ikke helt lever op til dit behov. Hvis du følger dette link, kan du se hvordan HALLO Mobils dækning er i dit område.

 

Har HALLO Mobil 5G netværk?

Hvis du har fulgt med i nyhederne, eller er lidt interesseret i den nyeste teknologi, så har du måske hørt om det nye 5G netværk. Man forventer, at det er op mod 50 gange hurtigere end det nuværende 4G netværk, og det kan være helt svært at forestille sig, hvor stor en indflydelse det vil have på vores liv. Men under alle omstændigheder, så kan du roligt blive kunde hos HALLO Mobil, da de er godt stillet i forhold til 5G dækning.

Det er nemlig sådan, at TDC Group, der ejer det netværk, som HALLO Mobil benytter sig af, er blandt de første til at udrulle 5G i Danmark. Faktisk begynder de allerede så småt i oktober 2019, og forventer, at hele Danmark vil kunne modtage 5G netværk, i slutningen af 2020, hvis de er koblet på TDCs netværk.

Og det er kunderne hos HALLO Mobil jo – og derfor virker det umiddelbart til, at de bliver blandt de absolut første, der får muligheden for at koble deres telefon, tablet eller computer på 5G netværket herhjemme.

 

Og hvad kan man så med sådan et 5G netværk? Jo, altså, lige nu downloader et 4G netværk (det primære datanetværk, der benyttes i skrivende stund) cirka med 200 MB i sekundet. Man forventer at 5G netværket vil kunne nå hastigheder på helt op til 10 GB i sekundet.

 

Med andre ord betyder det, at man som kunde hos HALLO Mobil, når 5G netværket er udrullet, vil kunne downloade en 3 timer lang film i HD på blot et par sekunder. Du kommer altså ikke længere til at have problemer med at streame film, FaceTime, spille computer, musik eller noget andet på data – for med 5G, forventer man, at det hele går lynhurtigt – faktisk hurtigere end de fleste kablede internetforbindelser.

 

Skal du være kunde hos HALLO Mobil?

Vi kan, med hånden på hjertet, godt anbefale HALLO Mobil. Vi er meget imponerede over deres flotte vækst, deres simple, men fornuftige abonnementsstruktur, deres fine udbud af mobilt bredbånd og så videre.

Der er ingen tvivl om, at du hos HALLO Mobil får alt det gode, der er ved en lille virksomhed, i form af kundeservice, fleksibilitet, og lignende, mens du samtidig får Danmarks absolut bedste mobilnetværk.

Kombineret med lave priser og en brugervenlig hjemmeside, gør det HALLO Mobil til en rigtig god kandidat, når du skal vælge dit næste mobilabonnement.

 

HALLO Mobils adresse og kontaktinformationer

HALLO MOBIL ApS

Nørrebrogade 177

2200 København N

CVR nummer: 34 59 27 72

 

HALLO Mobil kan kontaktes på +45 70 30 18 18 eller på e-mail kundeservice@hallo.dk.