You are currently viewing Fullrate mobil og bredbånd

Fullrate mobil og bredbånd

Anmeldelse af Fullrate Mobil og Bredbånd 2020

Fullrate er lukket – kunder overflyttes til Yousee

Opdateret 20/1 2020

Alternativer til Fullrate

Fullrate var et mobilselskab, der efterhånden har nogle år på bagen og som har beskæftiget sig med lidt af hvert. Virksomheden blev stiftet i 2005, med det primære mål at kunne levere bredbåndsinternet med høj hastighed til lave priser.

Efter blot 3 år på markedet, bliver Fullrate i 2008 opkøbt af TDC, som dog beholder Fullrate navnet. I perioden efter 2008 begynder Fullrate at gøre brug af TDCs store erfaring inden for mobiltelefoni, og det bliver derfor muligt at få både mobilt bredbånd, TV og ikke mindst mobilabonnementer hos Fullrate.

Det bliver ved med at gå fremad, og i dag har Fullrate mere end 400.000 kunder, som det eneste lavprisselskab, der tilbyder alle former for teleydelser – lige fra TV til mobiltelefoni.

Med TDC Group i ryggen, er der ingen tvivl om, at Fullrate har nogle muligheder, som andre lavprisselskaber ikke nødvendigvis har. Det betyder blandt andet rigtig god dækning i hele landet, da Fullrate naturligvis har adgang til TDCs telemaster.

Er du nysgerrig på om Fullrate er det rette teleselskab for dig? Så læs med videre i denne anmeldelse af Fullrate og af deres mobilabonnementer, samt andre ydelser.

 

Mobilabonnement hos Fullrate mobil

Fullrate er et selskab, der gerne vil være med på beatet. De bestræber sig på at appellerer til de teknologiske interesserede, og det er derfor også naturligt, at de gerne vil være langt fremme på alle techfronter.

Derfor ændrer deres abonnementer sig løbende. På den måde er du sikker på, at du altid har mulighed for at få lige præcis det mobilabonnement hos Fullrate, som dækker dit behov.

På nuværende tidspunkt kan du finde 4 mobilabonnementer – alle sammen med data i EU og gratis oprettelse. 3 af mobilabonnementerne er med fri tale, og det sidste med hele 15 timers tale, og fælles for dem alle er, at de har rigeligt med data.

Det betyder, at ligegyldig om du elsker at FaceTime med vennerne og familien, eller om du foretrækker at tale i telefon – så kan du få dækket dit behov med Fullrate.

Der er naturligvis også fri SMS og MMS i Danmark, samt 36 europæiske lande.

 

Lige nu kan du vælge mellem disse 4 abonnementer hos Fullrate:

 

  • 35 GB data, 15 timers tale, fri SMS & MMS til 149 kroner om måneden
  • 15 GB data, fri tale, SMS & MMS til 149 kroner om måneden
  • 35 GB data, fri tale, SMS & MMS til 169 kroner om måneden
  • 50 GB data, fri tale, SMS & MMS til 199 kroner om måneden

 

Som det fremgår af listen, så er der altså noget til enhver. For en gennemsnitlig dansker, vil det billigste abonnement med 35 GB data og 15 timers tale, være mere end rigeligt. Og hvis du snakker lidt mere i telefon, end gennemsnittet, så vælg i stedet abonnementet med 15 GB data og fri tale.

For medmindre du regelmæssigt streamer film eller videoer, uden at bruge WiFi, så kan du de fleste sagtens klare sig med 15 GB data om måneden.

Og for dig, der bruger meget data, og måske også snakker meget i telefon, så kan det også lade sig gøre for dig, at få et billigt mobilabonnement hos Fullrate, der passer godt til dig.

 

Er du mere interesseret i nogle af Fullrates andre ydelser eller produkter? Så læs med videre i denne anmeldelse af Fullrate.

 

Fullrate dækning – se dækningskort for hele landet

Hvis der er én ting, der er vigtigt, når man skal have nyt mobilabonnement, så er det dækningen. Heldigvis er det efterhånden blevet sådan, at der er god dækning i det meste af landet, fra stort set alle teleselskaber, men det er nu alligevel værd at tjekke, inden man tager en beslutning.

Med Fullrate er du godt stillet, når det kommer til dækning. I og med at de er en del af TDC Group, så har de også muligheden for at bruge TDCs master. Det vil sige, at Fullrate har særdeles god dækning i hele Danmark.

Det er faktisk sådan at Teknologisk Institut 4 år i træk har kåret TDCs, og dermed Fullrates netværk som det absolut bedste, når det kommer til dækning.

Det vil sige, at ligegyldig hvor du er i Danmark, så er du så godt som garanteret hurtige hastigheder og stabile telefonsamtaler, når du er kunde hos Fullrate.

 

Se Fullrates dækningskort lige her, og bliv klogere på hvor godt dit område er dækket ind.

 

Har Fullrate 5G netværk?

Som en del af TDC Group er Fullrate særdeles godt stillet, når det kommer til 5G netværket. Det er nemlig sådan at TDC Group vil begynde udrulningen af 5G i oktober 2019 – og inden udgangen af 2020 vil hele Danmark være dækket af 5G netværket.

I og med at Fullrate benytter sig af TDCs master, så er der ingen tvivl om, at du er godt stillet som kunde hos Fullrate, når det kommer til 5G. Du vil sandsynligvis blive blandt nogle af de første, der får lov til at prøve det lynhurtige 5G netværk.

Fullrate mobil 5g

For en gennemsnitlig person, kan det måske være svært at forestille sig hvor stor en forskel, der kommer til at være med det nye 5G netværk. Men det er faktisk sådan, at man forventer at 5G hastigheder kan nå helt op på 10 GB i sekundet, hvor man lige nu i bedste fald har omkring 200 MB i sekundet.

Med andre ord, så kan du med det nye 5G netværk downloade en 3 timers lang film i fuld HD på blot et par sekunder. Eller du kan spille computer uden nogensinde at skulle bekymre dig om dårlig forbindelse. Og du kommer i hvert fald ikke til at have problemer med at streame film eller FaceTime i høj kvalitet.

Så selvom du synes at din dataforbindelse er rigelig hurtig nu, så er der ingen tvivl om, at du kan nyde godt af 5G netværk – og hvis du har et mobilabonnement hos Fullrate, så er du uden tvivl sikret en plads på rejsen, i og med, at de gør brug af TDC Groups master.

 

Mobil bredbånd hos Fullrate

Som nævnt i introduktionen, så tilbyder Fullrate en lang række af ydelser – faktisk er det et af de eneste lavprisselskaber, som tilbyder alt fra TV til mobiltelefoni. Ind i mellem de to, finder vi også Fullrates Mobil Bredbånd.

Mobilt bredbånd hos Fullrate er en særlig fleksibel, og brugbar pakke til dig, der er meget på farten – eller dig, der ikke kan få hurtigt nok internet, derhjemme. For med mobilt bredbånd på op til 500 GB om måneden, så er der nok til at dække de flestes behov – hvad end de er på farten eller ej.

Men bare rolig, Fullrates mobilt bredbånd starter naturligvis ikke ved 500 GB. Nej, det starter faktisk med Flex-pakken, fra blot 29 kroner om måneden. For hvis du ved, at du ikke skal bruge mere end et par GB data om måneden med dit mobile bredbånd, så kan flex pakken være rigtig god.

 

Mobilt Bredbånd Flex hos Fullrate

Med Mobil Bredbånd Flex får du nemlig muligheden for at betale alt efter forbrug. Det vil sige, at hvis du bruger mellem 0 og 300 MB om måneden, så skal du blot betale 29 kroner, og hvis du bruger mellem 300 MB og 3 GB, så skal du betale 49 kroner om måneden, og hvis du bruger mellem 3 og 8 GB, så skal du betale 99 kroner om måneden.

På den måde, så betaler du alt efter dit forbrug, og betaler dermed heller ikke for meget, i de måneder, hvor du måske ikke bruger dit mobile bredbånd hos Fullrate så meget.

Du skal dog være opmærksom på, at når du kommer op og bruger mere end 3 GB, så koster det det samme, som at have basispakken med 10 GB.

Mobilt Bredbånd Basis hos Fullrate

Basispakken er nemlig næste trin, når det kommer til mobilt bredbånd hos Fullrate. Her betaler du 99 kroner om måneden, og får 10 GB data hver måned. Det kan være perfekt til at dække de dage, hvor internettet ikke virker i toget, eller når der er for meget belastning på caféernes WiFi til at du kan arbejde.

 

Mobilt Bredbånd Stor hos Fullrate

Næste trin på listen er den store pakke med 200 GB data. Det er et stort hop fra 10 GB data, men heldigvis er prishoppet ikke lige så voldsomt. For 249 kroner om måneden kan du nemlig få mobilt bredbånd med 200 GB data, samt en gratis låne-router.

Dette er et rigtig fint abonnement, til dig, der ikke kan få hurtigt nok internet derhjemme – for eksempel, hvis du kun kan få internet gennem telefonstik.

Mobilt Bredbånd Giga hos Fullrate

Med 500 GB til blot 349 kroner om måneden, får du lynhurtigt internet med den største pakke inden for Fullrates mobile bredbånd. Også her får du en gratis lånerouter.

Hvis I streamer mange film, hvis ungerne spiller meget computer, eller lignende, så kan det være værd at overveje den helt store pakke mobilt bredbånd, hvis I overvejer at udskifte det langsomme internet fra telefonstikket med lynhurtigt 4G mobilt bredbånd – hvor man i øvrigt også kan tage routeren med sig, når man skal på camping, i sommerhus, og så videre.

Der er altså et abonnement på mobilt bredbånd for ethvert behov hos Fullrate.

 

Bredbånd hos Fullrate

Helt almindeligt gammeldags internet kan naturligvis også købes hos Fullrate. Der er naturligvis mulighed for at få alt fra almindeligt internet gennem telefonstik og fiberinternet med 1000 Mbit download og 100 Mbit upload. I modsætning til mobilt bredbånd, så er dine muligheder inden for almindeligt bredbånd afhængige af din adresse.

Heldigvis kan du hurtigt og nemt se præcis hvor hurtigt internet du kan få hos Fullrate, hvis du besøger deres hjemmeside. Du skal blot indtaste din adresse, så kan de med det samme fortælle dig, hvilken hastigheds bredbånd du kan få leveret derhjemme.

I skrivende stund har du følgende muligheder, når du skal bestille internet hos Fullrate:

 

  • 25 mbit download / 2 mbit upload for 249 kroner om måneden
  • 50 mbit download / 10 mbit upload for 269 kroner om måneden
  • 100 mbit download / 20 mbit upload for 319 kroner om måneden
  • 500 mbit download / 60 mbit upload for 399 kroner om måneden
  • 1000 mbit download / 100 mbit upload for 449 kroner om måneden

 

Fælles for dem alle er, at der er gratis oprettelse – og hvis du er heldig kan du oven i købet opleve, at der er tilbud på deres bredbånd. Det kan for eksempel være, at du får den første måned gratis.

Så hop ind på Fullrates hjemmeside, og bliv klogere på hvor hurtigt internet, du kan få hjemme hos dig.

 

TV hos Fullrate

Hvis du godt kan lide at se TV, så har du også muligheden for at tilkøbe alt mellem 19 kanaler og 44 kanaler hos Fullrate TV. Det koster fra 99 kroner om måneden og op mod 519 kroner om måneden, og kræver også, at du har Fullrate Bredbånd.

 

Du får dog også Web-TV med i pakkerne, så du kan se alle dine kanaler, ligegyldig hvor du er og hvornår du er der – så længe du har adgang til internettet.

Kanalerne inkluderer alt fra Cartoon Network og Kanal 5 til TV2 News, Discovery Channel og TV3+.

Du kan naturligvis se en oversigt over alle TV-pakkerne på Fullrates egen TV-side.

 

Få abonnement hos Fullrate Mobil

Hvis du vil være hos et billigt mobilselskab, som kan tilbyde dig hele pakken med internet, TV og billige mobilabonnementer, så er Fullrate det rigtige selskab for dig.

De bestræber sig på at levere hurtig og god kundeservice, og har produkter og abonnementer, der dækker ethvert behov. Derudover, så får du også rigtig god dækning hos Fullrate, og du er sandsynligvis blandt de første, der får adgang til 5G netværk i Danmark.

Så alt i alt, så er Fullrate et rigtig fint valg til dig, der er på udkig efter et godt, og billigt mobilabonnement.

 

Fullrates adresse og kontaktinformationer:

Fullrate A/S

Telegade 2, bygn. 4

2630 Tåstrup

 

CVR nummer: 40 07 52 91

 

Fullrate kan kontaktes på telefon +45 32 15 45 00 eller på e-mail kundeservice@fullrate.dk