Bredbåndsoversigten – Find billigt internet

I vores konstante jagt på de billigste og bedste tilbud til dig online har vi efter mange opfordringer lavet en  oversigt over Danmarks billigste bredbåndsløsninger. Her kan du nemt og hurtigt finde det bedste tilbud på bredbånd og spare mange penge på dit internet.

Du kan nemt og hurtigt sammenligne bredbåndspriserne og vælge det rigtige tilbud direkte fra oversigten:

Find det rigtige bredbånd til dit behov

Når du skal ud og vælge internetudbyder er der flere ting du skal overveje inden du bestiller et nyt internet-abonnement:

 • Hvor hurtigt download hastighed har du brug for?
 • Hvor hurtig upload hastighed har du brug for?
 • Har du brug for at der medfølger en router?
 • Hvilken type tilslutning/stik har du installeret hvor du bor?
 • Hvad er dit månedlige budget til internet?
 • Har du brug for en fast IP/statisk IP adresse

Hvor hurtig en internetforbindelse du har brug for afhænger meget af dine internetvaner og hvad du egentlig bruger nettet til. Der er stor forskel på vores internetbrug og dermed den hastighed vi har brug for på vores internetforbindelser.

Hvis du blot bruger nettet til at kigge lidt på Facebook, ordne netbank og sende nogen emails til venner og bekendte, kan du ofte klare dig med en af de mindre forbindelser på f.eks 5 Mbit. Det vil langt hen af vejen være rigeligt for den helt basale internetbruger.

Hvis du derimod streamer meget underholdning fra nettet som Netflix og Viaplay er hastigheden straks meget vigtigere.  Bruger du internettet til at sende og modtage store mængder data, som streaming og lignende er det afgørende for oplevelsen af du har en tidsvarende bredbåndsforbindelse hvor der er “hul igennem”

En langsom internetforbindelse kan hurtigt ødelægge oplevelsen ved at  streame sine film og musik på nettet og da prisforskellen mellem en basis-forbindelse og en lynhurtig bredbåndsforbindelse efterhånden er så lav, giver det bedste mening at bruge lidt ekstra penge på at få en super god forbindelse med det samme. Så er du garanteret utallige timers god underholdning fra nettet uden noget besvær eller ventetid.

Vælg den rigtige udbyder af bredbånd

Når du skal ud og købe en ny og god bredbåndsforbindelse er der flere udbydere at vælge imellem og du kan nemt blive forvirret over de mange tal og tilbud der dukker op over det hele.

For at gøre det lettere for dig at gennemskue udvalget af billigt bredbånd online, har vi lavet vores store oversigt over de bedste og billigste udbydere på markedet i dag. Du kan nemt og hurtigt sammenligne de forskellige udbydere og finde frem til den der er rigtig for dig og din økonomi i dag.

Det er nemt og enkelt at danne sig et overblik over hvad de forskellige firmaer kan tilbyde og du danner dig lynhurtigt et overblik ved at bruge bredbåndsoversigten her på siden.

Du kan nemt alle detaljerne hos den enkelte udbyder som:

 1. Hastigheden upload/downlad
 2. Pris pr måned
 3. oprettelsesgebyrer
 4. Bindingsperioden
 5. Router
 6. Stiktyper der er påkrævet
 7. Totalpris
 8. Statisk Ip adresse

Det gør det nemt for dig at finde billigt internet på nettet uden at skulle lede rundt i timevis blandt diverse gamle tilbud og reklamer