You are currently viewing Nye abonnementer med EU roaming på markedet nu

Nye abonnementer med EU roaming på markedet nu

  • Post author:
  • Post category:Nyheder

Nye abonnementer med EU roaming

Se nye abonnementer med EU roaming inkluderet og spar på ferien

Der har været meget oppe i nyhederne om den nye lovændring vedrørende Roaming i EU og hvad det kan betyde for dig som forbruger og ikke mindst i relation til dit nuværende abonnement på mobilen.

At der er kommet en EU koncensus omkring priser på roaming og data på tværs af EU er ikke en helt frisk nyhed, vi skrev blandt andet om det i indlægget der er linket til herover. Det er dog først nu, at vi for alvor ser de danske teleselskaber komme på banen med nye abonnementer med EU-roaming inkluderet. I nogle tilfælde er det helt nye abonnementer der er skabt efter ændringen med roaming og hos andre teleselskaber er der tale om en opgradering af deres eksisterende mobilabonnementer og taletidspakker med mere.

Enkelte teleselskaber ændrer deres abonnementer

Der er som sagt nogle selskaber der introducerer helt nye mobilabonnementer til formålet og andre selskaber der laver en ændring af deres kunders abonnementer i forbindelse med de nye roamingregler i EU. Hvis du hører til dem der er kunde hos et selskab der ændrer dit nuværende abonnement (f.eks CBB) så vil du som regel opleve en prisstigning på din abonnementspris. Det sker for at dække roamingudgifterne og ofte bliver der også tilføjet en del af din data som du kan bruge i udlandet uden det koster ekstra.

Hold dog godt øje med forbruget af data i udlandet, da det kan blive dyrt hvis du overskrider din grænse for fri data i EU. Et godt tip er at sætte din telefon til at give en advarsel når dataforbruget nærmer sig grænsen for det der er inkluderet i din datapakke/abonnement.

Hvad hvis jeg ikke bruger min telefon i udlandet?

Hvis du er en af de mange der sjældent eller aldrig bruger din telefon i andre EU lande, kan du højst sandsynligt spare penge ved at vælge et af de såkaldt DK-abonnementer hvor der ikke er inkluderet udlandsdata og lignende tjenester du ikke har behov for eller interesse i at have tilknyttet til dit abonnement.

[button link=”https://billigtabonnement.dk” type=”icon” icon=”search” newwindow=”yes”] Se alle abonnementer [/button]