You are currently viewing Greentel abonnementer til lavpris

Greentel abonnementer til lavpris

greentel

Greentel

Greentel er et dansk teleselskab med stor fokus på frihed og valgmuligheder for deres mange kunder. Du kan frit sammensætte din pakke som du ønsker og der er store rabatter at få med deres mange familiepakker. Her kan du gøre jeres mobilabonnementer både billigere og nemmere med de mange muligheder for at tilpasse det til jeres behov og ønsker.

Fordele ved Greentel

Som potentiel ny kunde er det især de fordele du kan få ved at skifte til et andet tilbud der er værd at kigge på.

greentel fordele

Der er rigtig mange fordele der gør det værd at kigge på et nyt abonnement hos Greentel.

  1. Du får lynhurtig 4G data med rigtig god dækning via Telia’s netværk, som er et af de mest udbyggede i Danmark.
  2. Du har ingen binding og er fri til at skifte når som helst
  3. Du kan ringe gratis til andre der har et Greentel abonnement. En god løsning hvis du snakker meget.
  4. Du kan ændre dit abonnement med henholdsvis op eller nedgradering, når som helst gratis.
  5. Som familie kan i spare meget på jeres telefoni med en familiepakke via Greentel.

Skift gratis og nemt til Greentel

Det er både nemt og gratis at skifte dit abonnement over til Greentel og der er ingen binding. Det vil sige at du kan skifte kvit og frit til et af deres mange billige abonnementer og til enhver tid skifte, fra dag til dag. Det giver dig stor frihed og ingen dyr bindingsperiode som man kan opleve hos enkelte teleselskaber.

Fordele i udlandet

Skal du på ferie eller rejser du meget med dit arbejde er det vigtigt at have et abonnement med fordele i udlandet og styr på priserne. Greentel er meget konkurrencedygtige når det kommer til at bruge din telefon i udlandet og tilbyder en del fordele for dig der vil kunne snakke og skrive til samme pris uanset hvor du er.

greentel udland

I oversigten kan du hurtigt danne dig et overblik over de fordele du kan få i udlandet med Greentel.

Vælger du et af de populære EU-abonnementer kan du tale og sms’e præcis som hjemme i Danmark og samtidig bruge en del af din inkluderede data på farten. Det giver stor frihed og du skal ikke spekulere på at slukke din telefon eller holde øje med dit forbrug på ferien. Da priserne er så lave som de er på EU-abonnementerne anbefaler vi at du vælger sådan et, hvis du rejser ofte eller tit er på ferie.

Husk at du kan skifte abonnement gratis fra dag til dag med Greentel og det kan være en god ide at skifte til et EU abonnement inden du tager afsted på ferien. Du kan altid skifte tilbage til din tidligere pakke når du kommer hjem hvis du vil det.

Se alle de billigste abonnementer her