You are currently viewing OK-Mobil

OK-Mobil

Anmeldelse af OK Mobil 2019

OK Mobil er blot en afdeling af en ualmindeligt varieret og populær virksomhed. OK har længe haft tankstationer i hele landet, og det har de haft med stor succes. Det har de af flere årsager; blandt andet fordi de støtter lokale sportsklubber i hele landet, og fordi de er ejet af lokale brugsforeninger, landmænd, forbrugere og COOP-butikker.

For at være til mere gavn for forbrugerne, har de valgt at introducere alt fra el og varmepumper til forsikringer og mobiltelefoni. Og det er netop mobiltelefoni, som vi kigger på i denne anmeldelse af OK Mobil.

 

Information om OK Mobil

OK Mobil er, som nævnt, ejet og drevet af OK Benzin, som står bag de velkendte tankstationer, som sidder på 25,7% af benzinsalget i Danmark. Mens OK Benzin har eksisteret siden 1978, hvor syv danske selskaber fusionerede til ét, så er OK Mobil et noget nyere skud på stammen. Det blev introduceret i 2011, hvor de begyndte at tilbyde billige mobilabonnementer, for at få flere til at tanke på deres tankstationer.

Med deres mobilabonnementer fik man nemlig muligheden for at optjene taletid, og sidenhen data, når man tankede hos OK-tankene rundt omkring i hele landet. Kombineret med de billige priser på deres mobiltelefoni, gjorde det, det til en åbenlys løsning for alle dem, som allerede tankede hos OK, og alle andre.

Oven i det, fik OK Mobils kunder naturligvis også muligheden for at støtte deres lokale klub eller forening med 10 øre i stedet for 5 øre, når de tankede hos OK. Alle de klassiske værdier hos OK, er altså bibeholdt i deres mobilabonnementer sammen med den lave pris.

Læs med videre i vores guide til lige netop mobiltelefoni hos OK, og bliver klogere på alt, hvad du behøver, herunder dækning, produkter, priser, kundeanmeldelser og mere.

Dækning hos OK Mobil

OK Mobil benytter sig af Telenors netværk, som har mere end 4.000 master stående rundt omkring i landet. Med andre ord, betyder det, at personer med abonnement hos OK Mobil har dækning i 99 procent af Danmark, når det kommer til 3G-netværk, og 97 procent af Danmark er dækket af 4G-netværket. OK Mobil tilbyder derfor lynhurtigt internet på mobilen, til alle danskere til meget attraktive priser.

OK Mobil arbejder naturligvis sammen med Telenor om hele tiden at forbedre dækningen af 4G-netværket i Danmark, så vi som forbrugere kan få endnu hurtigere telefoni i hele landet.

Der er en lille risiko for, at dit område ikke er dækket tilstrækkeligt, og det er derfor altid en god idé lige at tjekke, hvordan dit potentielt nye teleselskab dækker, der hvor du bruger din mobil mest. Men med en dækningsgrad på 99 procent, så er du så godt som sikret med OK Mobil. Fristes du alligevel til at se hvordan OK dækker omkring dig, så kan du se deres dækningskort her.

Mobilabonnement hos OK Mobil

Nedenfor kan du læse mere om abonnementstyper og priser hos OK Mobil, men inden da vil vi kort kigge på hvordan det ser ud for OK-kunderne i fremtiden, i forbindelse med introduktionen af 5G-netværket.

Som bekendt, er det Telenor, der står for at udsende signal til de mobiltelefoner, der har et simkort fra OK Mobil. Og heldigvis for dem, så er Telenor blandt de første til at teste 5G-netværket af i Danmark. Godt nok bliver det blandt deres egne kunder, men det tyder på, at de mobilselskaber, der bruger Telenors master, vil være blandt de første, der får adgang til den nye og hurtigere generation af mobildata.

Hvis du ikke er bekendt med 5G, så er det den nye generation af det netværk, der håndtere den data din telefon bruger. Lige nu, er du sandsynligvis vant til at bruge 4G det meste af tiden, og af og til 3G. Og måske opdager du ikke en forskel, når din telefon skifter mellem de to, men realiteten er, at 4G er væsentligt hurtigere end 3G. Det samme gælder for forholdet mellem 5G og 4G. Man regner med, at brugere af 5G-netværket kan få hastigheder på op til 10 gigabyte i sekundet, hvilket med andre ord betyder, at man kan downloade en HD-film på bare et par sekunder.

Den endelige tidshorisont kan være svær at forudsige, da der er mange forhold, der spiller ind – herunder politiske beslutninger. Men en gang i løbet af 2020 er de nuværende prognoser for almen tilgang til 5G i Danmark. Det kunne tyde på, at OK Mobils kunder er så heldige, at de er blandt de første, men vi tør ikke love noget.

Abonnementstyper og priser hos OK Mobil

OK Mobil følger naturligvis med tiden, og forbedrer derfor hele tiden deres abonnementstyper. Priserne er dog altid konkurrencedygtige, og du kan ofte være heldig at finde et godt tilbud, hvor du får ekstra data eller tale uden ekstra beregning.

På nuværende tidspunkt tilbyder OK 6 forskellige mobilpakker. Alle har fri sms og mms, samt fri opkald mellem OK Mobil kunder. Derudover, kan du optjene op til 2 timers ekstra tale og 2 GB ekstra data, når du tanker hos OK. Og, som nævnt tidligere i anmeldelsen, fordobler et abonnement hos Ok Mobil også din støtte til lokalsporten, når du tanker.

 

Priser hos OK Mobil

Priserne starter helt ned fra 49 kroner om måneden for en lille pakke med 1 times tale og 1 GB data i Danmark. For kun 30 kroner mere kan man få seks gange så mange timers tale, og 4 gange så meget data. Og for igen 20 kroner mere, når man helt op på 30 GB data og 10 timers tale. Alt sammen for 99 kroner om måneden. Mængderabatten er altså stor hos OK Mobil.

Rejser man af og til i EU, så er der naturligvis også mulighed for EU-pakker, som sørger for, at du aldrig er offline, heller ikke, når du er på ski i Alperne, eller nyder en saftig appelsin i det sydlige Italien.

Hvis du ikke er til mobilpakker, måske fordi du bruger din telefon meget lidt, eller alligevel kun snakker med andre OK Mobil kunder, så tilbyder de også OK Basis. Her bliver du afregnet efter forbrug. Du skal blot være opmærksom på, at der ikke skal meget til, før det bedre kan betale sig at købe en pakke – også selvom, du måske ikke bruger alle de timers tale, som pakken nu engang tilbyder.

Abonnementspriserne ændrer sig naturligvis løbende, og derfor anbefaler vi, at du besøger OK Mobils hjemmeside, for at tjekke hvilke gode tilbud, de har til dig lige nu.

Du har måske bidt mærke i, at OK Mobil ikke tilbyder nogle abonnementer med streaming- eller musiktjenester, der koster ekstra. Det er et bevidst valg, da de fokuserer på at tilbyde simple, enkle og billige abonnementer til deres kunder.

Til gengæld tilbyder de også mobilt bredbånd, hvor du får adgang til data på farten. Det starter ved 5 GB, og du kan få helt op til 300 GB om måneden for under 300 kroner.

Kundeanmeldelser og erfaringer med OK Mobil

OK Mobil tilbyder billige abonnementer, ingen tvivl om det. Men det betyder ikke, at de går ned på ordentlig kundeservice. Vi har allerede konstateret, at de har en solid dækning, de tilbyder muligheder for at støtte det lokale foreningsliv, og du kan optjene ekstra til dit forbrug, når du alligevel tanker din bil på en af de mange OK-tankstationer i landet.

Oprettelsen af dit nye abonnement går som regel altid som smurt, men hvis ikke, så kan du altid besøge OKs hjemmeside, hvor de har en af branchens absolut mest gennemført hjælpesider, der dækker alle de mest stillede spørgsmål, men også dem, som de færreste overhovedet tænker på. Den er nem at navigere, og du kan næsten altid finde dit svar derinde.

Hvis ikke hjælpesiden er noget for dig, så kan du få fat på OK Mobils kundeservice via telefon mellem klokken 8 og 20, eller hvis du er mere til skriftlig kontakt, så er der naturligvis også en mulighed for det.

Det er derfor heller ikke uden grund, at OK har scoret 8 ud af 10 stjerner på Trustpilot, baseret på mere end 7.000 anmeldelser. Og kunderne lægger vægt på lige netop god kundeservice, pålidelige medarbejdere og produkter. Sammenligner du OK Mobil med YouSees kundeanmeldelser på Trustpilot, så scorer OK nærmest dobbelt så godt. Der er derfor ingen tvivl om, at et abonnement hos OK Mobil er en løsning, du nok skal blive tilfreds med. Det er tusindvis af danskere allerede og mange skifter til OK løbende.

Skal du vælge mobilabonnement hos OK Mobil?

Du går ikke galt i byen med OK Mobil, hvis du blot er på udkig efter et helt almindeligt og gennemskueligt mobilabonnement. Her er ingen skjulte gebyrer eller mærkelige streamingtjenester inkluderet, mod en højere pris. Du betaler for lige præcis den data og den taletid, som du ønsker, og så har du det godt med dig selv, fordi du ved, at du støtter lokale sportsklubber og foreninger ekstra meget, hver gang du tanker på en OK-station, samtidig med at du optjener ekstra data og tale til dig selv.

Hos OK Mobil får du dermed Telenors dækning, til billige priser, uden at give kald på god kundeservice og fornuftige bonusordninger.

Men hvis du er på udkig efter et “saml alt mit online forbrug i et”-abonnement, så er OK Mobil ikke den rette udbyder for dig. De har specialiseret sig i enkle mobilabonnementer, med favorable bonusordninger, og det er det, som de vinder kunder på.

OK Mobils adresse og kontaktinformationer

OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11

8260 Viby J

CVR: 39170418

Tlf:+45 70 10 20 22 eller via

E-mail: ok@ok-mobil.dk