You are currently viewing Velkommen Mobil

Velkommen Mobil


velkommen mobil

Velkommen Mobil

Med et stort fokus på familier og nemmere overblik over din abonnementer er Velkommen Mobil et nyt stærkt bud på et billigt abonnement i Danmark. De vil gerne hjælpe forbrugerne med at samle deres forskellige abonnementer ét sted og på den måde spare både tid og penge på alle deres forskellige abonnementer.

Der er flere muligheder allerede nu, som du kan drage fordel af herunder deres Velkommen mobilabonnement, bredbånd og fastnet-telefoni.

muligheder Velkommen mobil

Velkommen Mobil tilbyder fra start 4 forskellige abonnementer til meget attraktive priser.

Du får EU-roaming inkluderet i alle abonnementerne sammen med fri sms og mms. Derudover kan du vælge mellem om du vil have et abonnement med 5 timers tale inkluderet, som er det billigste abonnement, eller du gerne vil have fri tale.  De 3 nye abonnementer med fri tale fra Velkommen Mobil har henholdsvis 2, 5, eller 10 GB data inkluderet i prisen.

Abonnement med familiefordele

Vælder du at skifte til Velkommen Mobil, så er kan du opnå adskillige fordele for resten af familien med mulighed for at oprette et tilsvarende abonnement som dit eget til alle i familien for blot 99 kr./md. Allerede her er der mange penge at spare, især hvis i er en større familie med flere abonnementer.

Det bliver meget lettere at holde styr på regningerne og forbruget samtidig, da det hele er samlet et sted. Det vil sige du får et log-in og en samlet regning.

Der er også mulighed for at få op til 3 ekstra simkort til data-deling af dataen i jeres abonnementer. Så er der hurtig og billig data til jeres Ipads og andre bærbare enheder der bruger data.

Et ekstra simkort koster blot 29kr./md og kan så bruge af den data i har inkluderet i de andre abonnementer.

 

Velkommen Mobil dækning

Dækningen er super vigtig når du skal have et nyt abonnement og du kan til enhver tid tjekke de forskellige netværk og deres dækning, på vores dækningskort.

Velkommen Mobil bruger TDC’s netværk som er et af de hurtigste og bedste netværk i Danmark med en meget omfattende dækning af hele landet.  Det vil sige du har både lynhurtigt 4G internet og solid dækning af mobilsignalet i så godt som hele Danmark.

Sammenlign med andre billige abonnementer