You are currently viewing Telmore

Telmore

Telmore

Historie

Telmore er et dansk teleselskab som har eksisteret helt siden år 2000. Som noget specielt var Telmore det første danske mobilselskab der udelukkende fandtes på internettet. Det var for at kunne tilbyde de billigste abonnementer at de valgte at satse på udelukkende online, da det kunne være med til at holde omkostningerne nede i forhold til en almindelig forretningsmodel, med butikker fordelt over hele landet.

Den store satsning med at være det første mobilselskab på nettet gav hurtigt gode resultater og Telmore har haft stor succes i hele sin levetid. I 2010 var det tilmed Danmarks største teleselskab med 700.000 kunder.

Lave priser på abonnementer og god kundeservice har været medvirkende til den store popularitet.

Telmore er en del af TDC, men kører i høj grad stadigvæk som et selvstændigt teleselskab med deres egne priser og mobilpakker med mere.

Plenti

Plenti blev i 2017 opkøbt af Telmore og kunderne flyttet over på samme vilkår som eksisterende kunder. Plenti eksisterer derfor ikke længere som selvstændigt selskab.

Fordele hos Telmore

Der er mange fordele som er værd at kigge nærmere på og som kan være med til at finde ud af hvorfor du skal ave et abonnement hos Telmore i dag.

fordele hos Telmore

Telmore bruger TDC’s net der er kåret som det bedste i Danmark. I oversigten over dækningen hos de forskellige teleselskaber, kan du se hvordan dækning er der hvor du bor.

 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Meget underholdning til lavpris med Telmore Play
 • Rigtig god dækning med TDC’s mobilnetværk
 • Køb ny telefon til meget billige priser
 • Brug mobilen i udlandet som du vil med EU roaming og udlandsfordele

 

Telmore abonnementer

Du kan vælge i mellem mange forskellige pakker hos Telmore og der er helt sikkert en der passer til dit behov.

Her er listen over de forskellige abonnementer du kan få hos Telmore:

Der er som du kan se et rigtig stort udvalg af mange forskellige typer af abonnementer du kan vælge hos Telmore og du skifte mellem de forskellige abonnementer som du vil. Der er desuden heller ingen binding hos Telmore, så du er ikke bundet til noget og kan skifte til et andet teleselskab når som helst hvis du vil.

Mange ekstra tjenester med Telmore abonnement

I dit Telmore abonnement kan du vælge at inkludere en lang række tjenester til lave priser:

 • Telmore Musik
 • HBO Nordic
 • Tv2 Play
 • Viaplay
 • Bookmate

Det gør det meget attraktivt at vælge Telmore Mobil, når du skal ud og have et nyt abonnement!

Telmore Play

Med et Telmore Play abonnement får du udover billig tale og data en hel masse underholdning med i prisen. Du kan spare rigtig mange penge i forhold til hvis du skulle ud og købe en eller flere af de mange underholdningstjenester seperat.

Stream tusindvis af film og serier og se tv 

 

Du kan se alle dine yndlingsfilm og serier med dit Play abonnement og se alle TV2’s kanaler ubegrænset. Tusindvis af film og serier ligger klar og du kan streame løs med Play inkluderet i dit nye abonnement. Her kan der alene spares mange penge i forhold til at skulle købe streaming og tv abonnementer alene.

Få adgang til mere end 30 millioner numre med PlayMusik

telmore musik

Du kan høre alt det musik du vil med dit Play abonnement. Stream musikken eller download den til din telefon eller Ipod og lyt til den mens du er offline også. Du kan tage den med dig overalt og med 30 millioner numre at vælge imellem er der nok at vælge imellem.

Få adgang til mere end 45 magaziner og 16.000 danske e-bøger

 

Med Bookmate har du altid aktuelt og spændende læsestof lige ved hånden. Vælg mellem alle de kendte magasiner og et stort udvalg af spændende danske e-bøger som du frit kan læse.

Med Play er du altid sikret adgang til spændende underholdning uanset om du er til musik, film og tv eller du vil fordybe dig i en god bog eller et spændende magasin.

Se oversigten over billige abonnementer

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.