You are currently viewing Plenti – Et abonnement med alt hvad du har brug for

Plenti – Et abonnement med alt hvad du har brug for

 Plenti er nu blevet til Telmore

Alternativer til Plenti:

Der sker ting og sager på det danske mobilmarked og det kan til tider være svært helt at følge med. Udviklingen går rigtig stærkt og der dukker løbende nye abonnementer op. De mange nye abonnementer og teleselskaber sætter priserne for telefoni i Danmark under pres.

Seneste nye tiltag på markedet er mobilselskabet Plenti.

Plenti er Danmarks hurtigst voksende mobilselskab, og det er bestemt ikke uden grund at så mange danskere allerede har valgt at skifte over til Plenti. Her i anmeldelsen af Plenti, vil vi kigge lidt nærmere på hvorfor de er så populære blandt de danske mobilkunder og vi vil se på om det er det rigtige abonnement til alle.

Plenti er et nyt koncept med fri tale, data og sms/mms

Konceptet bag det nye Plenti abonnement er at du som kunde skal have alt inkluderet i din faste månedspris. På den måde ved du altid præcis hvad det koster hver måned og du kan bruge din mobil frit som du vil, uden at skulle tænke over forbrug, priser og ekstra omkostninger.

At alt er inkluderet i Plenti’s mobilabonnementer er en ny måde at lave abonnementer på og det er allerede blevet modtaget rigtig godt blandt de danske forbrugere, der i stor stil er begyndt at tage det nye tilbud til sig. Nu er det slut med at tælle timerne man har snakket i mobil og slut med ekstra regninger hvis du har snakket for meget.

Data er som noget helt nyt også inkluderet i prisen, så du kan surfe ubegrænset fra din mobil, selvom du er på 4G, og ikke skal spekulere over prisen på noget tidspunkt.

10 GB data til datatdeling er inkluderet 

Udover at du har ubegrænset fri data på din mobil med Plenti, så er der yderligere 10 Gb data med i prisen, som du kan bruge til datadeling. Det vil sige at du kan dele din internetforbindelse på mobilen, med f.eks din computer eller Ipad og have hele 10 Gb som du kan bruge på dine andre enheder. Du kan også dele det med vennerne eller kæresten og så kan de gratis bruge de 10 Gb data på deres mobiler mens du har ubegrænset data på din egen telefon.

2 forskellige abonnementer hos Plenti

Hvis du har besøgt Plenti’s hjemmeside  så har du sikker lagt mærke til at de tilbyder 2 forskellige abonnementer.

  • DK abonnement “nationalt abonnement” Det første og mest udbredte abonnement hos Plenti er det danske abonnement. Det er med alt inkluderet indenfor Danmarks grænser og koster 119 kr pr md med frit forbrug af tale, data og sms/mms i Danmark
  • EU/Verden Abonnement – Det internationale abonnement hos Plenti er for dig der er meget på farten i udlandet og vil kunne bruge din mobil med data og alting som herhjemme. Der medfølger 5 GB data i EU med i prisen. Du får desuden adgang til Berlingske så du kan læse avis og nyheder på farten. Derudover er der inkluderet 60 GB data til data deling mellem enhederne. Indenfor landets grænser har du frit forbrug på mobilen præcis som med Dk abonnementet.

Du kan altid skifte fra det ene abonnement til det andet på din brugerprofil på deres hjemmeside. Det er smart, hvis du pludselig får brug for din mobil mere i udlandet, end du havde regnet med.

Hvilket netværk bruger Plenti?

Det er ikke helt uvigtigt at have styr på hvilket netværk ens nye teleselskab bruger. Selvom der efterhånden generelt er god dækning i alle byer og byområder, kan der stadigvæk være zoner med dårligere dækning for enkelte netværk. Bor du i en zone med dårlig dækning fra din udbyder, kan det være ret irriterende med udfald på telefonen og et øget batteriforbrug fra roaming og især data kan drille ved lav signalstyrke.

Plenti bruger 3’s netværk (HI3G) som generelt dækker rigtig godt, især i byerne. Skulle du komme uden for 3’s dækning, vil du automatisk blive skiftet gratis over på Telia’s netværk uden forsinkelser eller problemer.

Vi anbefaler at du kigger på din udbyders dækningskort inden du vælger at skifte teleselskab, så du er sikker på der er god dækning der hvor du færdes mest. Du kan se alle dækningskortene i vores oversigt over dækningskort.

plenti abonnement fordele

Du skal blot bestille så klarer Plenti resten for dig

Det skal være både billigt og nemt at skifte abonnement og med Plenti er det så nemt som det kan blive. Det eneste du skal gøre er at bestille dit abonnement fra deres hjemmeside og vælge om du vil beholde dit nummer eller have et nyt. Så klarer deres serviceafdeling alting og du modtager et nyt simkort med posten, der er klar til at komme i din telefon.

De overflytter dit nuværende nummer for dig, hvis du vil beholde det, og opsiger dit abonnement hos dit gamle teleselskab for dig. Du skal bare klikke ind og vælge hvad du ønsker og så ordner de alle de praktiske ting. Der er desuden gratis oprettelse og ingen binding på dit nye Plenti-abonnement.

[button link=”https://billigtabonnement.dk” type=”big” color=”orange” newwindow=”yes”] Sammenlign Plenti med andre abonnementer[/button]