You are currently viewing Få bedre lyd fra din mobil – Komplet guide til musik på mobilen

Få bedre lyd fra din mobil – Komplet guide til musik på mobilen

  • Post author:
  • Post category:Guides

guide til musik på mobilen

Sådan får du bedre lyd fra mobilen – Nem guide

At vi bruger vores mobiltelefoner mere og mere er vist efterhånden et faktum. Fra den spæde start hvor en mobiltelefon kunne ringe op, over introduktionen af SMS og MMS og nu til den moderne smartphone der håndterer de fleste af vores digitale behov. For mange af os er mobilen blevet vores foretrukne værktøj til både kommunikation og underholdning.

Et af de steder vi især ser denne udvikling i fuld flor er med de mange abonnementer med TV og musiktjenester der er kommet på markedet i de senere år. Fra blot at handle om telefoni er fokus nu på mange flere ting og der er rivende gang i udviklingen.

Få bedre lydkvalitet igennem musik på mobilen

Der er flere ting du kan gøre for at øge lydkvaliteten på din mobil, uanset om du har den sat til dit hi-fi anlæg eller du bruger høretelefoner til at nyde musikken.

Har du din telefon sat til anlægget og streamer musik over dit mobilabonnement kan du forbedre lydkvaliteten ved at:

  1. Sørg for at du har sat lydkvaliteten op på højeste kvalitet i den app du bruger til at streame musik med. Ofte er der taget hensyn til at spare på data i grundindstillingerne og det går ud over lydkvaliteten.
  2. Køb et bedre jack til phono (RCA) kabel. Der kan være forbedringer at hente ved at udskifte de billige standardkabler med nogen dedikerede hifi-kabler til formålet.
  3. Køb en Chrome Cast og nyd trådløs musik i højeste kvalitet for få hundrede kroner – Du slipper for kabler og kan gå rundt med din mobil som det passer dig mens du hører musik på anlægget. En god og billig løsning for dig der elsker god musik streamet over mobilen.

Lytter du til musik fra mobilen med høretelefoner kan du få bedre lyd ved at:

  1. Opgrader til et par rigtige hifi-høretelefoner! Der er igen vej uden om at udskifte de medfølgende høretelefoner/headset. Med et sæt nye gode høretelefoner kan du forbedre lydkvaliteten gevaldigt.
  2. Tjek og indstil lydkvaliteten i din streaming app til højeste kvalitet- (Bemærk det øgede dataforbrug og tjek at du har det rette abonnement)
  3. Hvis du lytter til musik på mobilen mens du træner er et sæt Bluetooth høretelefoner uundværlige, både hvad angår lydkvalitet og komfort. Ingen ledninger der kan komme i klemme eller sidde i vejen for din træning. Vælg gerne et Bluetooth headset med indbygget mikrofon, så kan du snakke i telefon uden hænder i både træningscenteret og bilen.

Vælg det rette abonnement hvis du hører musik over mobilen

Hvis du hører til dem der bruger mobilen til alt deres musik, er det vigtigt at vælge det rigtige abonnement. Du kan spare rigtig mange penge og få et utrolig billigt abonnement ved at sammenligne priser og tjenester på forskellige abonnementer.

Til dig der hører meget musik er det oplagt at vælge et abonnement med en inkluderet musiktjeneste som Tidal eller Spotify. Her får du både mobilabonnement og musiktjeneste til en favorabel pris i en pakkeløsning. Hører du meget musik på farten er det vigtigt at du vælger et abonnement med en stor datapakke med 4G, så du kan streame løs uden problemer og høre din musik i god kvalitet, uanset hvor du er.

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.