You are currently viewing Har du brug for fri tale? – Vælg det rigtige abonnement og spar penge

Har du brug for fri tale? – Vælg det rigtige abonnement og spar penge

brug for fri tale

Har du også brug for fri tale? Vælg det rigtige abonnement idag

Når snakken falder på billige abonnementer til mobilen er der altid masser at snakke om. Det er nemlig meget afhængigt af din situation og dit brug af din mobiltelefon der afgør hvilket abonnement der er billigst for dig. 

Vi er alle sammen forskellige og derfor findes der heldigvis også rigtig mange forskellige abonnementer på markedet, så vi kan sammenligne priser og fordele hos de mange udbydere.

Fri tale abonnement eller fastsat time antal?

Der er kommet rigtig mange nye abonnementer på markedet med fri tale i de sidste par år. hvor det før var en meget bekostelig abonnementsform, er der nu flere og flere af os der har valgt et abonnement med fri tale inkluderet i den faste månedspris.

Fri tale betyder præcis hvad man tror. Du kan tale frit alt det du vil, uden pauser eller afbrydelser. Hele døgnet og alle ugens dage, til en fast pris hver måned.

Skal du vælge fri tale i dit nye abonnement?

Om du skal vælge fri tale er meget op til dit forbrug af tale. Abonnementer med fri tale koster lidt mere end et abonnement med f.eks 12 eller 15 timers tale inkludret.

Den bedste måde du kan vurdere dit forbrug på er ved at kigge på din telefon og se hvor mange timer du snakkede i sidste måned.

Alle mobiltelefoner kan vise dig dit forbrug af taletid. Hvor og hvordan du ser det, afhænger af hvilken telefon du har.

På langt de fleste telefoner ser det omtrent sådan her ud i menuen:

Du kan se hvor mange timer du har snakket under Indstillinger > Opkaldsindstillinger >Opkaldsoversigt

Hvis du har snakket rigtig mange timer i de sidste måneder, kan et abonnement med fri tale være det helt rigtige valg til dig i dag. Har du på den anden side snakket under 15 timer om måneden i gennemsnit, kan du højst sandsynligt få et billigere abonnement uden fri tale, der dækker dit behov helt.

Du kan spare penge på dit mobilforbrug med det rigtige abonnement

Hvis du snakker mere moderat men bruger meget data på mobilen, kan der være rigtig mange penge at spare ved at skifte til et nyt abonnement med f.eks 12 timers tale og en stor datapakke på f.eks 15 eller 20 GB data med 4G fremfor at have ubegrænset fri tale, som du ikke har brug for.

Det anbefales at du sammenligner priser og tilbud på mobiltelefoni mindst hver 6 måned og skifter dit abonnement til et der passer. Det er en nem måde at få råd til mere på og det har aldrig været nemmere at skifte abonnement end i dag.

Teleselskaberne klarer det hele for dig og du beholder dit nummer. hvis du ønsker det. Du skal blot klikke bestil under en af udbyderne i vores abonnementssammenligner så er du allerede i gang med at få et billigt abonnement i dag.