You are currently viewing Vælg et abonnement med Spotify eller Tidal og spar penge på din musik

Vælg et abonnement med Spotify eller Tidal og spar penge på din musik

abonnement med Spotify eller Tidal

Vælg et abonnement med musik og spar penge

Der er ikke noget bedre end at spare penge, så længe man får de ting man gerne vil have og ikke skal gå på kompromis. Der er mange steder i mobilens univers hvor du kan spare penge, samtidig med at du får det fulde udbytte ud af din smartphones avancerede teknologi.

Har du fundet den rette mobiltelefon til dit behov, så mangler du det rette abonnement til at fuldende oplevelsen og lukke op for alle de ting din nye mobil kan bruges til. Uden forbindelse til nettet og mobilnetværket, så er der ikke meget du kan bruge telefonen til, så der skal naturligvis findes et passende abonnement, som passer til dit behov og ikke mindst din nye mobil.

Bruger du Tidal eller Spotify?

Hvis du som så mange tusinde af os danskere er bruger af en musiktjeneste som Tidal eller Spotify, så kan du med stor sandsynlighed skifte til et mobilabonnement med musik og spare penge på begge dele. Der er rigtig mange forskellige musiktjenester hvor du kan streame musik over nettet med enten din mobil, tablet eller computer. Du kan spare en del penge ved at samle dit musikabonnement med dit mobilabonnement i et samlet abonnement med musiktjenesten inkluderet.

Hvis du vælger et af de billigste abonnementer med Spotify eller Tidal, er der god chance for at du faktisk kan få musiktjenesten inkluderet “gratis” i dit nye mobilabonnement. Det skyldes det store prisfald vi har oplevet med de såkaldt samleløsninger hvor der er yderligere tjenenester og services tilknyttet mobilaftalen. Så har du et lidt ældre mobilabonnement, så kan du sikkert skifte til et nyt billigt abonnement med musik inkluderet i prisen og din månedspris vil kunne blive lavere, end det du betaler blot for abonnementet i dag.

Mobilen er vores foretrukne musikafspiller

Hvor det i gamle dage var radioen der var husets midtpunkt, efterfulgt af Tv’s hastige indtog  i de danske hjem som underholdning nr 1, så er det i dag mobilens der fylder mest hos forbrugerne. Det skyldes den store fleksibilitet der er indbygget i alle smartphones og som tillader mobilen at, mere eller mindre, overtage de funktioner som før var forbeholdt anden elektronik.

Mobilen kan stå for langt de fleste af vores elektroniske behov lige fra TV over musik til netbank og datingapps. Der er altså rigtig mange muligheder for dig med en smartphone og med et godt abonnement der passer til dig og din mobil, er mulighederne næsten uendelige.

Du kan læse vores Guide til musik på mobilen hvor du kan læse mere om hvordan du får mest mulig god lyd ud af mobilen og dit abonnement med musik tilknyttet.