You are currently viewing Vælg et abonnement med underholdning og få mest ud af mobilen

Vælg et abonnement med underholdning og få mest ud af mobilen

Få fede underholdningstjenester med i dit mobilabonnement

 

Et mobilabonnement er efterhånden meget mere end bare tale, sms og data. I dag kan du få massevis af fede underholdningstjenester og fordele med i dit abonnement, uden at du skal købe dem ved siden af. Få de fedeste tjenester med i dit mobilabonnement, og spar penge. Hos de fleste udbydere, vil du kunne vælge en/eller flere tjenester til dit abonnement, det kan f.eks. være musiktjenester, mobilforsikring, roaming i EU mm.

Skræddersy dit abonnement

Alle mennesker er forskellige, og vi har alle forskellige interesser. Uanset om du er til e-bøger eller HBO, så kan du selv skræddersy dit abonnement, så det passer perfekt til lige netop dit behov. Det kan være at du blot har brug for en god forsikring i dit abonnement, og derfor ikke har brug for yderligere tjenester, og her kan du blot vælge et abonnement med en valgfri tjeneste, og derved undgå at betale for noget du ikke bruger. Har du derimod behov for mange tjenester, er der selvfølgelig også en billig løsning for det. Du bruger måske allerede disse tjenester i forvejen, så hvorfor ikke have det inkluderet i dit mobilabonnement, og spare penge på sigt?

Flere fordele til dig

Mobilselskaberne konkurrerer hele tiden om at kunne tilbyde deres kunder det bedste abonnement, til de bedste priser. Nu er det ikke længere kun tale, sms og data som kunderne vil have, men tjenester er efterhånden en selvfølge for et godt mobilabonnement, hvor man får mest for pengene. Udover de mange tjenester som der tilbydes, får du som kunde også en del fordele ved dit abonnement. Det er forskelligt fra selskab til selskab, men der er fordele som f.eks. halv pris på biografbilletter, rabatter, mobiltilbud, gratis roaming mm. Se vores mobilguide for at finde ud af hvilke tjenester og fordele du kan få.

Det behøves ikke at være dyrt at få et abonnement med tjenester og fordele. Du kan få lige det abonnement som passer bedst til dig, og du kan selv tilpasse dit behov med vores guide. Har du, som sagt, ikke det store behov for tjenester, så vælger du blot et abonnement hvor tale, sms og data måske er højere prioriteret.

Der er altså rig mulighed for at du kan få dine favorittjenester med i dit mobilabonnement, hvis det er et behov du har. Inden du skal til at finde dit næste mobilabonnement, skal du dog gøre op med dig selv om du overhovedet har behov for ekstra tjenester og fordele i dit abonnement, for ellers er det spildte penge.

Er du i forvejen forbruger af disse tjenester, vil det derimod være en kæmpe fordel for dig at vælge det med, da det er langt billigere at få det inkluderet i dit abonnement, versus at betale fuld pris for tjenesterne ved siden af. Med vores nemme og overskuelige mobilguide, kan du hurtigt få et overblik over hvilke udbydere der er at vælge imellem, og hvad de hver især kan tilbyde dig. Benyt filtrering for at tilpasse det efter dit eget behov.

Dette indlæg har 1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.