You are currently viewing Stor guide til mere plads på mobilen

Stor guide til mere plads på mobilen

  • Post author:
  • Post category:Guides

Stor guide til mere plads på mobilen

Guide: Sådan får du mere plads på din mobil

Vi har samlet nogle gode tips til dig som gerne vil have mere lagerplads på telefonen. Vi vil alle sammen gerne have mere plads på mobilen, og her kan du læse hvordan.

Det er et udbredt problem, at mangle plads på sin mobiltelefon. Faktisk er der rigtig mange som går og har en masse plads til rådighed som de slet ikke ved, fordi der er en masse andre ting på telefonen som ligger og fylder alt pladsen. Hvis du også oplever at din telefon er for fyldt, og du mangler mere lagerplads, så er der heldigvis en del du selv kan gøre for at løse problemet.

Sorter ud i dine billeder og videoer

Det første du bør gøre, når du ønsker mere lagerplads på din telefon er, at sortere ud i nogle af dine billeder og videoer. Især billeder og videoer fylder rigtig meget på din telefon. Du kan eventuelt gøre det, at du flytter billeder og videoer over på din computer, eller over på en disk, så de ikke fylder på telefonen. Kig dine album igennem, og slet de billeder og videoer som er overflødige, det vil give dig en hel del plads.

Gennemgå dine applikationer

Applikationer på din mobil fylder, og måske har du nogle applikationer og tjenester liggende, som du har haft liggende i lang tid uden at de bliver brugt. Nogen gange henter man et nyt spil ned, men så får man ikke brugt det, og det fylder rigtig meget på din telefons lagerplads. Tag og gennemgå hvilke apps du bruger til hverdag, og hvilke du faktisk godt kan undvære. Det er derudover også en god ide at gå ind og rydde din cache på din telefon, da der godt kan hobe sig en del filer op, som du ikke bruger til noget. Luk alle de tjenester og filer ned som du ikke bruger, og sørg for at gøre det på en daglig basis.

Sorter ud i musik og musiktjenester

Der findes en masse former for musiktjenester, og især Spotify og Tidal er populært hos mange danse mobilkunder. Hvis du allerede har en musiktjeneste, hvor din musik bliver hentet fra nettet eller andet, så kan du slette noget af den musik du har liggende på selve telefonen, hvis det er tilfældet. Har du f.eks. nogle albums liggende på din iTunes, kan du slette det, og bruge Spotify. Prøv at sortere ud, så du kun har din musik samlet på et enkelt sted, i stedet for flere steder. Nogle tjenester henter musikken og gemmer den på mobiles interne hukommelse, så den ikke skal hente det næste gang du vil høre det igen. Det er fint, og kan spare data, så længe du har masser af plads på din mobil.

Hvis du vælger et af de nye abonnementer med fri data, så er der ingen grund til at gemme en masse musik og videoer på telefonen, da du frit og kvit kan streame dem når du har lyst.

Som udgangspunkt bør du tænke på at, slette de overflødige ting på din telefon. Gamle beskeder, opkaldshistorik, billeder & videoer, musik, applikationer mm. Det kan godt være at de enkelte ting kun fylder en lille smule, men i sidste ende løber det op, og til sidste har du ikke mere lagerplads på din telefon. Hvis du virkelig har brug for mere lagerplads end din telefon kan kapere, så bør du overveje at anskaffe dig en telefon som kan rumme en masse GB. Til mange telefoner kan man også købe ekstra lagerplads i form af et lille SD-kort man sætter ind i telefonen.