You are currently viewing Sådan gør du din telefonregning billigere

Sådan gør du din telefonregning billigere

  • Post author:
  • Post category:Guides

Sådan gør du din telefonregning billigereSådan gør du din telefonregning billigere. Selvfølge vil man gerne have et så billigt abonnement som overhovedet muligt. Der er mange fælder som folk falder i, og det er om at se sig for, når man skal ud og vælge et mobilabonnement, for man kan risikere at betale for langt mere end man bruger.

Når du har fundet det billigste abonnement for dig, så er der flere muligheder, hvor du kan gøre din telefonregning endnu billigere – nemlig ved at mindske dit dataforbrug. Vi har lavet en oversigt nedenfor, som giver dig nogle gode råd til, hvordan du kan nedsætte dit forbrug.

 

Betaler du for meget?

Der kan være flere årsager til at din regning er højere end den burde være. Det kan f.eks. være at du ikke har et for dyrt mobilabonnement, men du bruger for meget data. Overvej dit dataforbrug i forbindelse med data i udlandet og dine vaner med køb af apps.

Data i udlandet

Du ved sikkert godt, at du skal passe på med at bruge data når du er i udlandet. Det er nemlig utrolig vigtigt at du tænker dig om, og ikke bruger data i udlandet, da du meget hurtigt kan komme til at skulle betale alt for meget. Det er sådan i dag, at de fleste hoteller har trådløst internet, så det er en god mulighed for at få adgang til internettet, uden at bruge dyr data fra telefonen.

Dit brug af musik

En af goderne ved en smartphone, er at man kan høre musik fra telefonen, men husk at tænke dig om når du vælger musik program. Hvis du f.eks. benytter YouTube som musiktjeneste, så vil du bruge en hel masse data, i modsætning til hvis du brugte den indbyggede musiktjeneste på din telefon. Musik og film er i høj grad en mobiltjeneste som bruger mere data end højst nødvendigt. Så en måde du kan mindske dit dataforbrug, er at vælge din musiktjeneste med omhu.

Forkert abonnement

Mange mennesker tænker ikke over at skifte til et nyt mobilabonnement, og det kan f.eks. være fordi at man har haft det samme abonnement i mange år. Men det er vigtigt at holde øjnene åbne, da dit abonnement kan skifte med tiden, og du kan komme til at stå i en situation, hvor du betaler meget mere end du burde. Så hvis du ikke har helt styr på dit abonnement, så tjek lige efter, og overvej om der er bedre muligheder derude.

Skift så hurtigt du kan

Hvis du indser, at dit mobilabonnement er forkert for dig, så er det vigtigt at du skifter hurtigst muligt. Der er mange som udsætter det, men husk at tænke over hvor mange spildte penge det er du mister for hver måned du udsætter dit skift af abonnement. Det er nemt og hurtigt at skifte til et nyt mobilabonnement, og du spare en masse penge på at få det gjort med det samme.